• Hankasuontie 4, 00390 Helsinki
  • 010 3274 600
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Tuntiveloitus ja vaativat sähkötyöt 86e/h
Vuosihuolto / Määräaikaishuolto

- 4,5L moottoriöljyä
- Öljynsuodattimen vaihto
- Kierrätysmaksut
- Pientarvikkeet
- Huoltovalon nollaus / uudelleenasetus
- Akkutesti (lataus- ja käynnistystesti)
- Merkintä huoltokirjaan
- Vikakoodien luku ja nollaus
- Vuosi-/määräaikaishuollon tehtaan mukaiset tarkastukset

Huoltokirjasta tarkistamme edellisen huollon yhteydessä tehdyt toimenpiteet sekä mahdolliset puutteet ja lisätyöt.

alk. 119e
DSG-vaihteiston öljyn ja suodattimen vaihto

Kyseessä VW-konsernin autojen (Audi,Volkswagen, Seat ja Skoda) DSG-automaattivaihteiston öljyn ja suodattimen vaihto.
Huomio: automaattivaihteiston suodatinta ei välttämättä ole kaikissa DSG-vaihteistoissa; DSG-vaihteistoja on monia malleja, joten paketin hinta saattaa muuttua.

alk. 149e
Jarrunesteen vaihto

Riippuen valmistajasta jarrunesteen vaihto kannattaa tehdä n. kahden vuoden välein. Jarruneste sitoo ajan myötä kosteutta itseensä, joka vähentää jarrukomponenttien elinikää (esim. jarrusatulat, ABS-yksiköt ja metalliliitokset yms.)

alk. 49e
Ilmastointihuolto

Ilmastointijärjestelmän toiminta perustuu kylmäaineen ja ilmastoinnin kompressorin voiteluöljyn oikeaan tasoon. Teemme ilmastointihuollon asianmukaisella, uusimmalla laitteistolla. Suosittelemme ilmastointihuollon tehtäväksi kahden vuoden välein, vaikka auton vuosi- tai määräaikaishuollon yhteydessä.
Kyseisen työn pystymme suorittamaan erikseen vaikka odottaessakin, kesto n. 40-50min.

99e
Nelipyöräsuuntaus tarkastus alk. 29e
Nelipyöräsuuntaus tarkastus ja säätö

Oletko huomannut että autosi renkaat ovat kuluneet epätasaisesti tai että auto puoltaa ajaessa suoralla tiellä? Nelipyöräsuuntauksella tarkoitetaan renkaiden asennon mittausta auton kulkusuuntaan nähden. Monesti renkaiden väärään suuntaukseen on syynä kova alustan rasitus, kuten ajo syvään töyssyyn tai kanttikiveen. Nelipyöräsuuntaus kestää n. 30min - 1,5h riippuen auton mallista sekä alustan säätökomponenttien kunnosta. Jos haluat että teemme nelipyöräsuuntauksen odottaessa niin siitä on hyvä sopia etukäteen ja varata aika.

alk. 89e
Vikakoodien luku ja nollaus

Nykyaikaiset autot ovat täynnä sähköisiä "herkkuja". Autovalmistajat ovat ottaneet käyttöön autojen sähköisten järjestelmien itsediagnoosilaitteistolla tapahtuvaa seurantaa ja ylläpitoa. Aina kun auton järjestelmä havaitsee väärällä tavalla toimivan komponentin siitä muodostuu auton muistiin vikakoodi. Kyseisen vikakoodin perusteella autosähkömekaanikko etsii ja korjaa todellisen vian aiheuttajan, usein tämän aiheuttaa viallinen sähkökomponetti, -johto tai ohjainlaite. Vikakoodien luvun ja nollauksen pystyy suorittamaan autoihin vuosimalleista 2001 ylöspäin. Tällöin autoissa on OBD2-pistoke, jonka kautta pystymme kytkemään testerimme. Mikäli haluat välittömästi tietää mitä vikakoodeja autossasi mahdollisesti on aktiivisena tai tallentunut muistiin, niin ole hyvä ja varmista paikalle tulosi. Täten varmistamme että saat palvelua ja raportin odottaessa jo 15 minuutissa odottaessa.

40e
Katsastuspalvelut

Laajennamme palvelua ja haluamme säästää arvokasta aikaasi. Mikäli käynnin meillä voi yhdistää ajankohtaiseen katsastukseen niin ole hyvä ja mainitse asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Palvelu sisältää tarvittavat tarkastukset, päästömittaukset sekä auton käyttämisen katsastuksessa.

alk. 55e, sis. päästö- ja OBD-mittaus
Pakokaasumittaus

- päästömittaus bensiini autoihin

15e

- päästömittaus diesel-autoihin

25e

- OBD-mittaus, tehtävä vain bensiini-autoihin vuosimallista 2001 eteenpäin

10e

Päästömittauksen tarkoituksena on seurata moottorin palamisreaktion laatua. Mittaus myös paljastaa pakoputkeen integroidun katalysaattorin tai hiukkassuodattimen päästöjen puhdistustehokkuuden. Päästöjen raja-arvot vaihtelevat autokohtaisesti iän ja varustelutason mukaan. Mittausta suorittaessa annamme mukaan todistuksen joka kelpaa katsastukseen. Työ kestää n. 10 – 20 minuuttia ja pystymme suorittamaan sen odottaessa.