Tuntiveloitus ja sähkötyöt 86e/h
Vuosihuolto / Määräaikaishuolto

- 4,5L moottoriöljyä
- öljysuodattimen vaihto
- kierrätysmaksut
- pientarvikkeet
- huoltovalon nollaus / uudelleenasetus
- akkutesti
- merkintä huoltokirjaan
- vikakoodien luku ja nollaus
- vuosi-/määräaikaishuollon tehtaan mukaiset tarkastukset

Huoltovihosta tarkistamme edellisen huollon yhteydessä tehdyt toimenpiteet sekä mahdolliset puutteet ja lisätyöt.

alk. 119e
DSG-vaihteiston öljyn ja suodattimen vaihto

Kyseessä VAG-konsernin autojen (Audi,Volkswagen, Seat ja Skoda) DSG-automaattivaihteiston öljyn ja suodattimen vaihto.
Huomio: automaattivaihteiston suodatinta ei välttämättä ole kaikissa DSG-vaihteistoissa; DSG-vaihteistoja on monia malleja, joten silloin paketin hinta saattaa muuttua.

alk. 175e
Jarrunesteen vaihto

Riippuen valmistajasta jarrunesteen vaihtoa kannattaa tehdä n. kahden vuoden välein. Jarrunesteella on ominaisuus sitoa kosteutta itseensä, joka voi vähentää jarrukomponenttien elinikää (esim. jarrusatulat, ABS-yksiköt ja metalliliitokset yms.)

79e
Ilmastointihuolto

Vaikuta auton ilmastointijärjestelmän toimintaan ylläpitämällä kylmäaineen ja öljyn oikean tason. Kyseinen toimenpide tehdään asianmukaisella laitteistolla. Suosittelemme suorittaa ilmastointihuolto kahden vuoden välein vaikka auton vuosi- tai määräaikaishuollon yhteydessä.
Kyseisen työn pystymme suorittamaan erikseen vaikka odottaessakin, kesto olisi n. 40-50min.

79e
Nelipyöräsuuntaus tarkastus alk. 29e
Nelipyöräsuuntaus tarkastus ja säätö

Huomasitsko että renkaat kuluneet epätasaisesti tai auto puoltaa ajaesa suoralla tiellä? Karkeasti sanottua nelipyöräsuuntauksella tarkoitetaan renkaiden asennon mittausta auton kulkusuuntaa nähden. Monesti renkaiden väärään suuntaukseen voi olla syynä kova alustan rasitus, kuten ajo syvään töyssyyn tai kanttariin. Kyseinen operaatio yleensä kestää n. 30min - 1,5h riippuen auton mallista sekä alustan säätökomponenttien kunnosta, joten jos halua että teemme nelipyöräsuuntauksen odottaessa niin siitä kannata sopia etukäteen ja varata aikaa.

alk. 89e
Vikakoodien luku ja nollaus

Nykyaijan autot ovat täynnä sähköisiä "herkkuja". Autovalmistajat ovat ottaneet käyttöön autojen sähköisten järjestelmien seurantaa ja ylläpitoa. Aina kun auton järjestelmä havaitsee väärällä tavalla toimivan komponentin - siitä yleensä muodostuu auton muistiin vikakoodi. Kyseisen vikakoodin perusteella sähkömekaaniikko etsii ja korjaa todellisen vian aiheuttajan kuten monesti paljastuu sähkökomponetti, -johto tai ohjainlaite. Vikakoodien luku ja nollaus yleensä pysty suorittaa autoihin, jotka ovat vuodesta 2001 ylöspäin. Silloin niissä autoissa on OBD2-pistoke, jota kautta pystymme kytkemään testerimme. Mikäli haluat ASAP tietää mitä vikakoodeja autossasi mahdollisesti on aktiivisenä tai muuten vaan tallentunut muistiin niin ole hyvä ja varmista paikalle tulosi, sillä varmistetaan että saat palvelua ja raportin odottaessa n.15min ajalla odottaessa.

40e
Sijaisautopalvelu

Tuntuuko siltä että julkinen ei mielytä kun tuot autonne meille? Hyödynnä sijaisautopalvelua ja varaa itsellesi kulkuria alle päivän seikkailuja varten! Meiltä voit myös varata kätevästi auton vaikka varsinaisesti huoltamoon/korjaamoon puolelle ei olisi muutenkaan mitään asiaa vaan tarvitset vaikka pikku menopeli viikonlopuksi tai pakettiauto muuttoa varten.

alk. 39e/pvä
Katsastuspalvelut

Laajennamme palvelu ja haluamme säästä sinun arvokasta aikaa. Mikäli käynti meillä voi yhdistää ajankohtaiseen katsastukseen niin ole hyvä ja mainitse asiasta varauksen yhteydessä. Palvelu sisältää tarvittavat tarkastukset, päästömittaukset sekä annamme katsastuksesta uuden paperit kyytiin.

Pakokaasumittaus

- päästömittaus bensiini autoihin

15e

- päästömittaus diesel-autoihin

25e

- OBD-mittaus, tehtävä vain bensiini-autoihin vuosimallista 2001 eteenpäin

10e

Päästömittauksen tarkoituksena on seurata moottorin palamisreaktion laatua. Mittaus myös paljastaa mahdollisesti pakoputkeen integroidun katalysaattorin/partikkelisuodattimen päästöjen puhdistustehokkuutta. Päästöjen raja-arvot vaihtelevat autokohtaisesti iän ja varustelutason mukaan. Mittausta suorittaessa annamme mukaan todistus, joka kelpaa katsastukseen. Työ kestää yleensä n. 10 – 20min ja pystymme suorittaa odottaessa. Kannattaa soittaa ja varmistaa paikalletulostanne.